Verbinding, inzicht, delen van ervaringen, laagdrempelig, eenzaamheidsbestrijding, welzijns- en participatie-bevordering.

Dit zijn onder andere de uitgangspunten van waaruit TwoArts de activiteiten binnen Sociaal Domein ontwikkeld en uitvoert.

vrouwengroep

TwoArts begeleidt een groep vrouwen met migratie achtergrond. Beeldend werken en verbeelden wordt hierbij als middel ingezet om op een laagdrempelige manier hun gevoelens te uiten. Tijdens de activiteiten worden zij uitgenodigd om levenservaringen vanuit een door hen zelf gekozen thema als uitgangspunt, met de anderen te delen. Mooi om te zien dat het gesprek leidt tot het delen van heel persoonlijke dingen, die hen ondanks dat zij allemaal een andere achtergrond hebben, hierin verbindt, troost en steun biedt. In klei en vezelpapier brengen zij de persoonlijke betekenis van het thema tot uitdrukking.

Sociaal Domein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.