Al sinds het bestaan van de mens dragen we kleding. Kleding om ons te beschermen, om iets mee uit te drukken of om onszelf mooi te maken. Sommige mensen maken kleding zelf, maar de meeste kleren kopen we. Maar waar komt het vandaan; wat ging er aan vooraf voordat het te koop wordt aangeboden?
Het begint allemaal aan de tekentafel, bij de modeontwerper. Hoe werkt een modeontwerper?

We bespreken werk van beroemde hedendaagse kledingontwerpers. Daarna gaan de leerlingen zelf als ontwerper aan de slag, en met carnaval in het verschiet worden het gekke kostuums die ontworpen moeten gaan worden. Wat voor kostuum wil je aan, en hoe gaan we dat in een ontwerp met materialen uitbeelden?

Wat een leuke bonte stoet met te gekke kostuums zijn het geworden!

kostuumontwerp
kostuumontwerpen
kostuumontwerp
kostuumontwerp groep 4
Te gek kostuum!
Getagd op:                

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.