TwoArts

TwoArts

Onze passie is de deelnemer mee te nemen in ons enthousiasme met gelijkwaardigheid als uitgangspunt. Zodat er een andere kijk, nieuw inzicht en frisse ideeën ontstaan.
Als middel "blenden"we onze disciplines: Beeldend en Muziek.

TwoArts is een samenwerkingsverband tussen twee kunstvakdocenten, Anne-Marie en Petra, die werken vanuit hun eigen kunstdiscipline: muziek en beeldend. Wij ontwikkelen en begeleiden kunstprojecten voor het onderwijs, naschoolse opvang, vrije tijd, de zorg en binnen het sociaal domein.

Onderzoeken, verwonderen en experimenteren staan daarbij centraal. De projecten zijn afgestemd op het niveau en de belevingswereld van de deelnemers. In het onderwijs werken wij vanuit de procesmatige didactiek: in al onze kunstprojecten vinden wij het creatieve proces erg belangrijk.

Lijkt het u leuk als TwoArts bij u een kunstproject verzorgt? Of wilt u dat wij meedenken bij de ontwikkeling van een nieuw kunstproject dat wij graag voor u uitvoeren?
Bent u op zoek naar een leuke workshop of cursus? Zoekt u naar een creatieve invulling van een jubileum, personeelsdag, kinderfeestje of verjaardag? Plezier gegarandeerd!

Laat het ons weten via het contactformulier op deze site, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wie is TwoArts?

Wij zijn een bevlogen tweeling die allebei van jongs af aan veel uren besteedden aan muziek en beeldend. Uiteindelijk heeft deze passie een vervolg gekend door te kiezen voor kunstvakopleidingen waar wij onze talenten nog meer ontwikkelden en onze liefde voor kunst en het overbrengen van onze passie hiervoor, nog groter werd.